diumenge, 2 de febrer de 2020

KUAIS: ELS ULLS

ENS HA ARRIBAT LA SEGONA PART DEL COS D'EN KUAIS: ELS ULLS
EN KUAIS ENS HA ENVIAT ELS SEUS ULLS I ELS HEM ENGANXAT AL CAP. ENS HA PREGUNTAT SI NOSALTRES TAMBÉ EN TENÍEM I A ON. TAMBÉ ENS HA DEMANAT PERQUÈ SERVEIXEN I ENTRE TOTS N'HEM ESTAT PARLANT.

JUNT AMB ELS ULLS HI HAVIA UNA CAPSA AMB TOT D'OBJECTES PER INVESTIGAR I JUGAR. HI HAVIA BINOCLES COM ELS DELS PIRATES, CALIDOSCOPIS AMB ELS QUE VÈIEM UNES FORMES I COLORS MOLT BONICS MENTRES EL GIRÀVEM.TAMBÉ HI HAVIEN ULLERES, "PEGATS" DE PIRATA, ANTIFAÇOS, LUPES...

UN ALTRE DIA VAM ESTAR OBSERVANT MOLT DETINGUDAMENT ELS ULLS ENTRE NOSALTRES; QUINA FORMA TENEN I QUINES PARTS VEIEM, DE QUIN COLOR SÓN...
DESPRÉS VAM ESTAR PENSANT COM PODRÍEM FER PER VEURE'NS ELS ULLS A NOSALTRES MATEIXOS. PARLANT I PARLANT VAM ARRIBAR A LA CONCLUSIÓ QUE NECESSITÀVEM UN MIRALL. VAM REPARTIR-NOS UN MIRALLET PER CADASCÚ I ENS ELS VAM OBSERVAR.UN DIA LES MESTRES ENS VAN FER FOTOS DELS NOSTRES ULLS I ELS VAN IMPRIMIR. VAM APROFITAR PER FER EL JOC  "ENDEVINA ENDEVINALLA... DE QUI SÓN AQUESTS ULLS?" VA SER MOLT DIVERTIT I TAMBÉ ENS VA COSTAR UNA MIQUETA. SI HI VOLEU JUGAR ESTEU CONVIDATS A ENTRAR A LA CLASSE A PROVAR-HO.

UN ALTRE DIA ELS NENS I NENES QUE VAN VOLER VAN TAPAR-SE ELS ULLS AMB UN ANTIFAÇ MENTRES ESMORZAVEN I TAMBÉ FENT PSICO...PER VEURE QUINA SENSACIÓ TENIEN.
FINALMENT VAM DIBUIXAR ELS ULLS EN EL PAPER ON JA HAVÍEM DIBUIXAT EL CAP.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada