divendres, 6 de març de 2020

KUAIS: EL COLL

AQUESTA SETMANA ENS HA ARRIBAT EL COLL. EN KUAIS ENS HA EXPLICAT QUE ÉS ON ES GUARDA LA VEU I PER AIXÒ L'HEM DE CUIDAR MOLT. TAMBÉ ENS HA EXPLICAT QUE ÉS LA PART DEL COS QUE SERVEIX PER ENGANXAR EL CAP I EL COS
ENS HEM TOCAT EL COLL MENTRES CANTÀVEM I HEM NOTAT COM ES MOVIA ALGUNA COSA A DINS; SÓN LES CORDES VOCALS QUE NECESSITEM PERQUÈ SURTI LA VEU I PUGUEM CANTAR.
TAMBÉ HEM ESTAT JUGANT AMB COSES PER POSAR-NOS AL VOLTANT DEL COLL; MOCADORS, LLACETS, CORBATES, COLLARETS... 
A L'ESCOLA COM QUE FA FRED PORTEM BUFS I BUFANDES PER NO REFREDAR-NOS. TAMBÉ HEM PARLAT QUE ARA NO MENGEM GELATS PERQUÈ SINÓ TINDREM MAL DE COLL. A L'ESTIU SÍ QUE EN MENGEM MOLTS.

UN DIA D'AQUESTA SETMANA ENS VA ARRIBAR EL "SENYOR ESQUELET". AMB ELL VAM ESTAR PARLANT DE MOLTES COSES SOBRE COM SOM PER DINS I QUÈ HI TENIM A DINS EL COLL. VAM VEURE QUE AL COLL HI TENIM UNS OSSETS MOLT PETITONS I AIXÒ ENS PERMET MOURE EL CAP AMUNT, AVALL I D'UN CANTÓ A L'ALTRE. 
TAMBÉ VAM PARLAR QUE TENIM COM UN "TUB" PER RESPIRAR I UN ALTRE PER  MENJAR I BEURE. PER FER-HO BEN VISUAL VAM DONAR DE MENJAR EL SENYOR ESQUELET. DE MENÚ HI HAVIA ARRÒS I AIGUA!
AL FINAL DEL TUB HI VAM LLIGAR UNA BOSSETA PER SIMULAR L'ESTÓMAC.
VA SER MOLT DIVERTIT!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada